Ķekavietis Justs iekļūst Eirovīzijas lielajā finālā

12. maijā, Latvijas Televīzijas rīkotā autoru un izpildītāju konkursa «Supernova 2016» uzvarētājs un Latvijas pārstāvis starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Justs Sirmais kāpa uz lielās «Globe Arena» skatuves Zviedrijā, Stokholmā, lai pirmais 17 valstu konkurencē cīnītos par vietu Eirovīzijas lielajā finālā. Un šo cīņu viņš izcīnīja! «Heartbeat» dzirdēsim vēl vismaz vienu reizi 14. maijā lielajā finālā. 

 

Dziedātājs Justs Sirmais pēc veiksmīgās uzstāšanās Eirovīzijas pusfinālā sociālajos tīklos publicējis pateicību visiem atbalstītājiem.

Justs 2. pusfinālā sacentās ar dalībniekiem no Albānijas, Austrālijas, Baltkrievijas, Beļģijas, Bulgārijas, Dānijas, Maķedonijas, Gruzijas, Īrijas, Izraēlas, Lietuvas, Norvēģijas, Polijas, Serbijas, Slovēnijas, Šveices un Ukrainas.

 

Starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā, kurš notiks 14.maijā, Justam būs jāsacenšas vēl arī ar Krievijas, Armēnijas, Austrijas, Azerbaidžānas, Horvātijas, Kipras, Čehijas, Ungārijas, Maltas un Nīderlandes pārstāvjiem, kuri kvalificējās 1. pusfinālā, kā arī ar Francijas, Vācijas, Anglijas, Itālijas, Spānijas un Zviedrijas dalībniekiem.

 

 

 

Eirovīzijas finālu būs iespējams skatīties LTV1 ēterā 14.maijā pulksten 22:00, kā arī mājas lapās www.ltv.lv un www.replay.lv.

 

 

13.05.2016.
Tvnet.lv

  Drukāt