17.decembrī notiks pirmā Ķekavas novada hakatona “Ideju skrejceļš” rezultātu prezentācija

Pirmā Ķekavas novada hakatona “Ideju skrejceļš” komandas ir aktīvi strādājušas pie ideju ieviešanas un ir gatavas pastāstīt par paveikto 17.decembra projekta CITIES4CSR vietējās rīcības grupas sanāksmes laikā. 
 

17.decembrī attālināti kopā sanāks URBACT programmas projekta “CITIES4CSR” vietējās rīcības grupas dalībnieki un citi interesenti uz pirmā Ķekavas novada hakatona “Ideju skrejceļš” komandu rezultātu prezentāciju, kā arī sarunu par iedzīvotāju un nevalstiskā sektora līdzdalības iespējām pašvaldības darbā. Par to pastāstīs Latvijas Lauku foruma izpilddirektore Anita Seļicka. Kopīgās sarunās un diskusijās tiks meklēti labākie veidi un risinājumi kopējai sadarbībai un projektu rezultātu tālākai ieviešanai.

 

 

Pieteikšanās anketes saite: https://forms.gle/yfgcX7y8Z55jTbe6A

 

 

Tāpat 15. un 16.decembrī attālināti notiks URBACT programmas Rīcības plānošanas tīkla projekta “CITIES4CSR” devītā starptautiskā sanāksme, kuras ietvaros notiks arī zināšanu akadēmija, kuru vadīs eksperts Eileen Crowley. Akadēmijas tēmas - institucionalizācija, platformu veidošana, uzticības radīšana un stabila ilgtermiņa pārvaldība, vadība un finansējums.

 

Jau ziņots, ka augustā Ķekavas novadā norisinājās hakatons “Ideju skrejceļš”, kura dalībniekiem – Ķekavas novada iedzīvotājiem bija iespēja attīstīt savas idejas un iniciatīvas, piedāvājot hakatona ietvaros izstrādātus ideju īstenošanas risinājumus, kas uzlabotu pilsētvides kvalitāti Ķekavas novada iedzīvotājiem. Plašāk te.

 

Ķekavas novada hakatons ir daļa no URBACT programmas projekta “Cities4CSR” (Pilsētas par korporatīvo sociālo atbildību) ietvaros plānotās maza mēroga aktivitātes ar mērķi iesaistīt iedzīvotājus tādu risinājumu izstrādē, kuri vēlāk tiks pārbaudīti un ieviesti projekta maza mēroga darbības ietvaros ar projekta finansējuma, pašvaldības un vietējo uzņēmēju atbalstu.

 

 

Attīstības un būvniecības pārvalde
14.12.2021.

 

 

  Drukāt