Sākas biznesa ideju pieņemšana grantu programmā (ie)dvesma

Novada uzņēmēji un tie, kuri vēl par tādiem sapņo kļūt – no 3. septembra līdz 3. oktobrim norit biznesa ideju un projektu pieņemšana grantu programmā (ie)dvesma. Aicinām izmantot iespēju un īstenot visradošākās biznesa idejas!
 

Septembris ir īstais laiks jauniem izaicinājumiem, tādēļ novada uzņēmēji aicināti iesniegt savas biznesa idejas grantu programmai (ie)dvesma, lai attīstītu jau esošo uzņēmējdarbību vai iedzīvinātu pavisam jaunus uzņēmumus. Iesniegtos projektus vērtēs žūrijas komisija, kuras sastāvā būs ne vien pārstāvji no SEB bankas un programmā iesaistītajām pašvaldībām, bet arī uzņēmējdarbības profesionāļi. Rezultātu paziņošana un uzvarētāju apbalvošana notiks 15. novembrī.
 

Plašāka informācija par grantu programmu un tajā atbalstītajiem projektiem pieejama www.seb.lv/iedvesma#nosacijumi.


SEB banka kopā ar Jūrmalas pilsētu, Ķekavas, Mārupes, Olaines un Siguldas novadiem rīko grantu programmu (ie)dvesma. Tās mērķis ir atbalstīt gan šajās pašvaldībās strādājošos jaunuzņēmējus, gan palīdzēt īstenoties jaunām biznesa idejām. Kopējā finansiālā atbalsta summa 2018. gadā ir 60 000 eiro, bet maksimālā summa vienam grantam – 10 000 eiro.

 

Sabiedrisko attiecību daļa

03.09.2018.

 

  Drukāt